Kvalitet og bæredygtighed

I 2021 gennemfører vi også miljøcertificeringen ISO 14001Solina stræber efter den højeste kvalitet i hele vores værdikæde. Det starter med, hvordan vi køber og transporterer råvarer fra hele verden. Vi ønsker, at vores råvarer skal være så bæredygtige som muligt, og det er derfor vigtigt, at vi har kontrol over, hvordan råvarerne dyrkes og produceres, og hvordan vi omdanner dem til skræddersyede løsninger til vores kunder.

Vi bruger meget tid på at besøge de plantager og fabrikker, vi arbejder sammen med. Det gør vi for at sikre de højeste standarder hos vores producenter: ikke kun for materialer og miljø, men også for landmændene og deres familier.

Vi er medlem af SSI (Sustainable Spices Initiative), der arbejder med bæredygtighed, sporbarhed, kvalitet, leverings- og fødevaresikkerhed, samt socialt ansvar i produktionen af krydderier.

Vi er naturligvis certificeret i henhold til BRC og ISO 45001, men har også en ØKO certificering og kan ydermere tilbyde halal og kosher produktion. I 2021 gennemfører vi også miljøcertificeringen ISO 14001.

Her kan du hente vores certifikater:

Solina Denmark har tilsluttet sig U. N. Global Compact. Nedenfor finder du vores registrering og redegørelse for samfundsansvar (CSR 2020).​​