Aktuelt

NEXTERA Road Show

Solina Group’s Nextera team kan nu endelig komme ud og besøge de lokale selskaber. Første stop på deres NEXTERA Road Show 2021 var Solina Denmark, hvor vi afholdt et to dages seminar om plantebaseret mad.

NEXTERA teamet inspirerede med de nyeste markedstrends, og der blev smagt og evalueret spændende produkter udviklet af Solina Group, med alle de bedste løsninger fra vores innovative R&D teams på tværs af gruppen.

NEXTERA teamet og det danske team nød at kunne være sammen og diskutere mulighederne indenfor FUTURE FOOD ansigt til ansigt i stedet for gennem en skærm. Det var et par intense og lærerige dage for os alle.

Går du med overvejelser om, hvordan I kommer med på denne spændende Veggie-trend? Vil du gerne vide mere om NEXTERA? Ønsker du ny indsigt i markedstrends for dit område?

Så tag fat i din Account Manager eller vores Head of Commercial B2B, Erik Horst Schrøder.​

Hverdagen vender tilbage

Endelig er vi på vej mod en normal hverdag i Solina Denmark. 

Umiddelbart før sommerferien mødtes vi for første gang siden Corona på tværs af afdelingerne. Det var en hyggelig eftermiddag på parkeringspladsen, hvor der blev nydt softice og sodavand, holdt taler og uddelt sommer-gaver.

Sommerferien er nu slut for de fleste, og i Solina Denmark er vi (næsten) alle tilbage med fornyet energi. Produktionen kører for fuld kraft, der er gang i gryderne i udviklingsafdelingen og snakken går livligt i kantinen. Vi nyder at kunne invitere gæster indenfor i huset, og vores flotte orange food truck ruller igen ud på landevejene.​

CEO Today Global Awards 2021​

CEO Today har netop offentliggjort deres specielle Awards edition, hvor udvalgte ledere fra hele verden belønnes for deres lederskab og særlige indsats. Vi er I Solina Danmark virkelig stolte af, at Erik Horst Schrøder, Head of Commercial B2B, Denmark, Norway and North Atlantic, er blevet tildelt dette års pris i Danmark.

”Det er et stort skulderklap til Erik for hans kundefokuserede arbejde, og vi ønsker ham stort tillykke med prisen”, siger Hans Christensen, Country Manager, Danmark og Norge.

Lange og nære kunderelationer er helt centralt for Solina Danmark, og prisen er derfor en anerkendelse, ikke kun til Erik, men til hele teamet i Danmark.

”Jeg vil gerne takke de kunder, som har indstillet mig og stemt på mig. Det er jeg virkelig stolt af og føler samtidig en stor forpligtelse. Jeg vil gerne dedikere prisen til hele det danske team, da deres engagement og kundeorienterede tilgang til arbejdet er det, der har gjort det muligt”, fastslår hovedpersonen selv.

Læs artiklen her:

https://globalawards.ceotodaymagazine.com/winners-edition/94/