Aktuelt

NYE SMAGE TIL GRILL 2023

Hvad er den næste smagstrend? Skal det være hot og spicy eller sødt og friskt? Hvorfor ikke begge dele ... 😊

Efter to år med coronapandemi længes vi efter nye smagsoplevelser. Der skal skrues op for sanserne, og vi vil overraskes!

Derfor har vores produktudvikling i Solina Denmark arbejdet med mash-ups. Med udgangspunkt i traditionelle og velkendte smage har vi tilføjet overraskende elementer såsom frugt, smag fra et andet kontinent, og endda en enkelt kop kaffe.

Det er der kommet 6 nye, inspirende krydderiblandinger ud af.

Har du lyst til at smage? Kontakt din account manager for prøver og mere information.

Velkommen til Den Norske Kryddermølle

I Solina Denmark og Solina Norway er vi glade og stolte over at kunne byde Den norske Kryddermølle AS velkommen i vores virksomhed pr 1 februar 2022.

Den norske Kryddermølle AS (DNK) producerer og sælger kundespecifikke krydderiblandinger til producenter af kød, færdigretter og snacks samt til foodservicesektoren. DNK blev stiftet i Larvik i 1990 af Steinar Styrvold.

”Vi har i nogen tid søgt efter en partner, som kunne supplere vores forretning og tilføre nye ressourcer, blandt andet indefor kvalitet og produktudvikling. Vi har valgt Solina, fordi vi her kunne se det bedste match”, forklarer Steinar Styrvold, ejer af den norske Kryddermølle.

Det match er Hans Christensen, Country Manager Denmark & Norway, enig i og tilføjer: ”I Solina har vi længe ønsket at styrke vores tilstedeværelse på det norske marked gennem lokal produktion. Vi ser rigtig mange potentielle synergier i sammenlægningen mellem vores to virksomheder.”

Udover at være et perfekt forretningsmæssigt match, deler de to virksomheder også nogle grundlæggende værdier såsom en kreativ iværksætterkultur og en fleksibel og dedikeret kundetilgang. Disse værdier vil Steinar Styrvold og Solinas norske salgsteam i samarbejde videreføre.

Hos Solina Norway er de da også henrykte over nyheden og ser en klar styrke i nu at have egne, lokale produktionsfaciliteter. ”Vi glæder os til at tilbyde vores spændende samlede produktportefølje og personlige service til eksisterende kunder hos både Den norske Kryddermølle og hos Solina – og selvfølgelig også fremtidige nye kunder,” smiler Kristian Moe, Daglig leder af Solina Norway.​

Kære kunder og samarbejdspartnere,

Så nærmer vi os hastigt julen og udgangen af 2021.

Hvis vi alle troede, at 2020 var et udfordrende år med Covid19/Corona omkring os, så gjorde vi vist regning uden vært. 2021 har på mange andre måder været mindst lige så udfordrende at manøvrere virksomheden igennem. På trods af en omverden, som har gjort det kompliceret at leve op til vores kunders forventninger, har Solina Denmark gjort sit ypperste for at holde, hvad vi har lovet. Vi håber, vi er lykkedes.

En stor tak for forståelsen hos vores kunder og kæmpe tak til Solina Denmark teamet der ofte har gået den ekstra mil, for at vores partnere har kunne få deres behov indfriet.

Her på tærsklen til 2022 fortsætter Solina Denmark udviklings- og innovationsrejsen med raske skridt, og en passion for ”Making Food Matter” også i det nye år.

Vi ønsker jer alle sammen en rigtig glædelig jul og med håbet om et succesfuldt nytår.

På vegne af Solina Denmark,

Hans Christensen

Country Manager Danmark og Norge.​


ÅBNINGSTIDER JUL OG NYTÅR 2021:

Der er lukket for afsendelser mellem jul og nytår.
Sidste afsendelse inden jul/nytår: D.23/12 med levering d.27/12

Første afsendelse efter nytår: D. 03/01 2022​