Aktuelt

Leg med fisk

Produktudviklerne i Solina Denmark havde sat en hel dag af til at udfordre sig selv på, hvad de kunne få ud af forskellige typer og udskæringer af fisk.

Det blev en dag med masser af energi, kreativitet og højt humør. Fisken optrådte som ny ingrediens i velkendte retter; for eksempel som lækker paneret fiskerulle i en hot dog.

Aktivitetsniveauet var højt i udviklingskøkkenet. Der blev snittet og hakket, braseret og friteret og Solinas mange løsninger indenfor krydderiblandinger, marinader og saucer blev brugt på nye måder.

NEXTERA Road Show

Solina Group’s Nextera team kan nu endelig komme ud og besøge de lokale selskaber. Første stop på deres NEXTERA Road Show 2021 var Solina Denmark, hvor vi afholdt et to dages seminar om plantebaseret mad.

NEXTERA teamet inspirerede med de nyeste markedstrends, og der blev smagt og evalueret spændende produkter udviklet af Solina Group, med alle de bedste løsninger fra vores innovative R&D teams på tværs af gruppen.

NEXTERA teamet og det danske team nød at kunne være sammen og diskutere mulighederne indenfor FUTURE FOOD ansigt til ansigt i stedet for gennem en skærm. Det var et par intense og lærerige dage for os alle.

Går du med overvejelser om, hvordan I kommer med på denne spændende Veggie-trend? Vil du gerne vide mere om NEXTERA? Ønsker du ny indsigt i markedstrends for dit område?

Så tag fat i din Account Manager eller vores Head of Commercial B2B, Erik Horst Schrøder.​

Hverdagen vender tilbage

Endelig er vi på vej mod en normal hverdag i Solina Denmark. 

Umiddelbart før sommerferien mødtes vi for første gang siden Corona på tværs af afdelingerne. Det var en hyggelig eftermiddag på parkeringspladsen, hvor der blev nydt softice og sodavand, holdt taler og uddelt sommer-gaver.

Sommerferien er nu slut for de fleste, og i Solina Denmark er vi (næsten) alle tilbage med fornyet energi. Produktionen kører for fuld kraft, der er gang i gryderne i udviklingsafdelingen og snakken går livligt i kantinen. Vi nyder at kunne invitere gæster indenfor i huset, og vores flotte orange food truck ruller igen ud på landevejene.​